Salgssparring

Salgssparring

 

Med mange års salgserfaring og igennem min erfaring som leder af sælgere, har jeg selv prøvet og ved, hvor vigtigt det er løbende at få den rette sparring omkring sit salg, og kender til de behov man har for sparring, både på det faglige og personlige plan.

 

Min tilgang til salgssparring er ikke med peptalk, men jeg bruger en coachende tilgang, så jeg sikrer mig, at nå i dybden omkring hele salgsprocessen, og bruger i høj grad også tid på de tanker man gør sig på det personlige plan, som for mange kan have stor betydning.

 

 

Jeg tilbyder bl.a. sparring omkring:

Sparringspartner, mentor og rådgiver

UlrichM

Er du under pres ?Føler du dig presset af tanker, følelser omkring din præstation og dit salg, eller er du under pres fra din leder eller omgivelser ?


Dette pres kan ofte være med til at miste fokus på sit salg.


Lade os tale dette grundigt igennem, og hjælpe dig med at få afklaring og styr på dette pres, så du sikrer dig at holde fokus på dit salg.Har du afstemt forventninger ?


Det er meget vigtigt, at du sikrer dig løbende af få afstemt dine forventninger med dig selv, men i høj grad også din leders forventninger til dig, så du helt præcist ved, hvornår du er en succes i dit job.


Dette giver en afklaring, og hjælper dig med at holde fokus på dit salg.SalgMed mange års salgserfaring både som sælger og som leder, kender jeg til de mange udfordringer og perioder der kan komme, når salget ikke går som man forventer.


Men en coachende tilgang gennemgår vi din salgsproces, og giver dig hands on sparring på bl.a. forberedelser og tilgang til kundemøder,  selve kundemødet.


Copyright @ All Rights Reserved