Referencer

Sparringspartner, mentor og rådgiver

UlrichM


Referencer
Jeg har været utrolig glad for at have fået chancen for at lære Ulrik at kende og nyt godt af hans kompetencer. Ulrik er en super dygtig fyr, der er skarp til at lytte og derefter hjælpe en i den rigtige retning.


Ulrik har især rykket ved mine tanker på lederskab og hvilke virkemidler der findes for at optimere disse. Han har desuden åbnet mine øjne endnu mere for teammanagement og hjulpet med at optimere mine evner på dette felt. Ydermere har Ulrik bevidstgjort mig om, hvor vigtigt det er at være i den rigtige balance på hjemmefronten. I en travl hverdag med fuldtidsjob og masser af håndbold, så er det helt afgørende, at man tager sig tid til at være sammen med familien og at man er sammen med kvalitet. Det har jeg, ved Ulriks hjælp fået meget mere fokus på, så jeg nu har fundet en god balance og kan fungere 100 % alle de tre steder, hvor jeg SKAL præstere.Det der efter min mening gør Ulrik unik er, at han er så ufattelig dygtig til at lytte og derefter stille de rigtige spørgsmål, så man derved finder ind til sagens kerne og kan navigere sig frem til konkrete værktøjer, der bringer en videre. Han har samtidig indsigt og erfaring med to forskellige verdener som erhvervslivet og sportens verden. Det giver ham en alsidighed, som jeg vil vurdere at mange kan drage nytte af. Personligt føler jeg mig stærkere og mere kompetent som leder og far efter mit møde med Ulrik og jeg sender ham mine varmeste anbefalinger som leder, coach og ikke mindst menneske.
Mvh. Thomas Reeh. Far, vagthavende ved Fyns Politi og håndboldtræner hos TPI Odense Håndbold"Hej Ulrich,


Jeg vil gerne sige tak for i går.

 

Det var virkeligt berigende, at se alle mine

strøtanker sat i snorlige rækker på en tavle.


Det var fantastisk, at tale min jobsøgningssituation igennem med en så kompetent udenforstående, og jeg følte bagefter virkelig, at jeg stod med en klarere vision om, hvad vej jeg skulle og en del mere tro på, at det godt kan lykkes."


Martin Petersen

Kommunikator, GA Management


"I foråret 2016 stod jeg ved en skillevej arbejdsmæssigt. Jeg havde arbejdet som fast freelance i samme firma i ni år, men gik ned med stress. Og jeg vidste, at der skulle ændres noget drastisk i mit arbejdsliv for, jeg kom helt på højkant igen.


Jeg havde haft mit eget firma siden 2013 ved siden af mit faste job, men havde aldrig helt fået gang i en fast kundekreds. Der var simpelthen ikke timer nok i døgnet.


Jeg havde ikke lyst til at bruge hverken psykologer eller at blive fanget i et offentligt system. Jeg ville hellere tale med en god coach, som kunne give mig nogle gode redskaber, så jeg kunne komme langsomt og støt i gang igen - i mit helt eget tempo. Uden for meget navlepilleri, men med fokus på at få et sundt arbejdsliv op at køre igen. Hvordan vidste jeg dog ikke helt.


Jeg fik anbefalet Ulrich varmt igennem en god veninde. Vi mødtes, løb hele mit arbejdsliv igennem, mine ambitioner, mine drømme og mål. Og efter en times snak, var jeg fuldt ud bevidst om, hvad vej mit arbejdsliv skulle tage.


Jeg satte mig ud i min bil, tændte for anlægget og skrålede hele vejen hjem. For han formåede at pejle mig i den rigtige retning, hvad jeg ikke formåede selv - egentlig bare ved at lytte og spørge.


Jeg skulle da klart være fuldtid selvstændig. Tage springet.


Efter en måneds sygemelding og en måneds ferie kastede jeg mig ud i det, og har aldrig fortrudt. Her lidt over et halvt år senere kan jeg slet ikke forstå, jeg ikke har taget skridtet noget før. Jeg har fået en god, stor kundekreds, jeg elsker mit arbejdsliv og mit fag igen, men har nu mulighed for bedre at passe på mig selv. Mit arbejdsliv skal jo gerne vare mange år endnu, og jeg skal jo gerne være glad hele vejen.


Så tak for det, Ulrich!"


Janne Bekker,

Ejer, BekkerDesign


Thomas Reeh

Elite træner

2 Div. TPI Håndbold

"Har af 2 omgange været ansat i stillinger hvor jeg har refereret til Ulrich og anser ham for en meget dygtig chef/sparringspartner med en alternativ ledelsesform som motiverer og får det bedste frem i sine medarbejdere.


I forbindelse med et jobskifte i 2015 havde jeg løbende samtaler med Ulrich og det var en stor hjælp med professional sparring igennem hele forløbet som betød at jeg var klædt på til nye udfordringer i en helt ny branche.


Som sparringspartner er Ulrich lyttende og støttende og i stand til at skabe  ro omkring en jobsitiuation så man føler at de rigtige beslutninger bliver taget.


Kan kun give Ulrich mine bedste anbefalinger til andre der har behov for at komme videre i et karriere forløb, men som mangler støtte i et forløb hvor tvivl og spørgsmål presser sig på."Erling B. Sørensen

Speditør, EAT Air & Sea A/S


" Da jeg kontaktede Ulrich, var jeg for første gang i min arbejds karriere blevet ledig.


Tankerne kørte rundt i mit hoved, hvad skulle jeg i fremtiden ? hvor skulle jeg bevæge mig hen ?.Mødet med Ulrich var helt fantastisk, jeg fik styr på en masse tanker, mod til at starte mit eget og hjælp til at komme videre.


I dag har jeg mit eget konsulent firma, hvor jeg hjælper virksomheder med Export Compliance, mens jeg desuden arbejder fuld tid som Logistikansvarlig i en mindre virksomhed.Jeg vil helt klart bruge Ulrich i fremtiden og anbefaler ham på det varmeste til andre - står du på en skillevej eller er du selv blevet ledig, så kontakt Ulrich....."Rikke Høybye

Logistics Manager at GSOL Energy Global and Consultant Logistics

"I foråret og sommeren 2015 var jeg igennem et intenst karriere/sparringsforløb hos Ulrich.


 Det var utroligt givende og hjalp mig med at have fokus på de ting som er vigtige for netop mig. Ulrich er vanvittig god til at stille de "rigtige spørgsmål" - han kommer ikke med svarene, men spørgsmålene som sætter mange konstruktive tanker igang.


Det var en utrolig stor sparring og hjælp for mig, og en stor hjælp til at jeg kom godt videre med min karriere.


Jeg bruger stadig Ulrich som sparringspartner og mentor, når behovet opstår. Det er rigtigt givende at have den rette støtte til at blive på sporet videre i min karriere.


Jeg kan derfor give Ulrich mine bedste anbefalinger, til andre som måtte have samme behov.


Som person er Ulrich meget tillidsvækkende, behagelig og lyttende. Jeg slapper af i hans selskab, hvilket for mig er et vigtigt udgangspunkt for en konstruktiv sparring.


Ulrich har været meget professionel i sin tilgang til mit forløb. Jeg er ikke i tvivl om at han er den helt rigtige mentor for mig, i min karriere"


Ninna Brandt

Gruppeleder, Silkeborg Kommune


Copyright @ All Rights Reserved